Date: Thursday, October 27th, 2022. Time slot: 2:00 – 4:30 PM GMT

00:00-00:10 (10 mins):

- Welcome (FC Chair)
- Programme overview (Programme Committee)

00:10-00:20 (10 mins): Opening remarks (President)

00:20-00:40 (20 mins): Invited talk (from senior-level or mid-career professor)

00:40-00:50 (10 mins): Q&A

00:50—01:00 (10 mins): Brief summary of the statutes, composition of the SC, Consideration of amendments & Adoption of WAIC statutes (FC Vice-Chair)

01:00-001:10 (10mins): Introduction of voting plan (Election Committee)

01:10—01:35 (25 mins): 3-min intro/speech by all intending SC members (max of 8: 2 for each position)

01:35-01:45 (10 mins): Vote in Zoom & break

01:45-01:50 (5 mins): Announcement of results (Election Committee)

01:50—01:55 (5 mins): Announcement of National Focal Points and Deputy NFPs (Election Committee)

01:55-02: 15 (20 mins): Invited talk (from industry)

02:15-02:25 (10 mins): Q&A

02:25-02:30 (5 mins): Closing remarks (New Chair of SC)